Anja Carolina Christensen

Kunstnerisk forfatter

Det hele startede med en mælkekarton. Da Anja Carolina Christensen begyndte at lære alfabetet i skolen, længtes hun efter at knække koden til ordene. Så kunne hun nemlig læse, når hun kedede sig ved spisebordet, fordi de voksne talte om kedelige voksne ting. Det var kort efter, at hun begyndte at spise med den ene hånd på mælkekartonen, dreje den rundt og forsøge at læse, hvad der stod på siderne af den.

Derefter blev der læst på alt, hvad hun kunne komme i nærheden af: shampooflasker på badeværelset, Anders And blade og så meget af underteksterne på tv, som hun kunne nå, inden de skiftede. Specielt blev der øvet på filmen Grease, som blev set mindst et par gange om ugen. Senere blev morens og bedstemødrenes bøger og ugeblade, ja sågar farens Illustreret Videnskab konsumeret sultent. Det var der, at hun mærkede, at hun også ville skrive og bruge ordene til at fortælle historier med.

I de små klasser besluttede hun sig for at skrive en stil, selvom læreren havde sagt, at det først var næste år, de begyndte på det. Hun afleverede stilen til læreren og bad om at få den bedømt; et kærlighedseventyr om en prins, der hed William, som selvfølgelig fik sin prinsesse. Efter det var skrivetrangen stor, og den bedste leg i hele verden var at lege forfatter, siddende foran en elektrisk skrivemaskine ved siden af bedsteveninden. Som teenager digtede hun videre med sedler under bordene i timerne sammen med veninderne og fyldte kasser under sengen med løse sedler og notesbøger med digte og sangtekster.

På intet tidspunkt tænkte hun over at skrive en bog og dele med verden, før end at hun opdagede fan fiction og diverse fora på internettet. Responsen fra læserne gav hende blod på tanden og i 2012 selvudgav hun sin første bog, en fagbog om stress. Derefter kom novellerne og kortromanerne. Passionen for at fortælle historier om kærlighed og relationer, selvfølgelig med en lykkelig slutning, er nu en uudslukkelig flamme.

Anja Carolinas foretrukne genre er kvindelitteratur med fokus på romantik, erotik og den følelsesmæssige udvikling hos karaktererne, efterhånden som deres relation udvikler sig.

Følg Anja Carolina her på forlaget og på www.ordlaboratoriet.com


Adresse

Forlaget Nelumbo Forlaget Petunia
Emmersbækvej 69
9850 Hirtshals

Kontakt

Tlf. 3049 7921
info@nelumbo.dk
info@forlagetpetunia.dk
CVR 39616416

Sociale medier

Tilmeld dig nyhedsbrevet