Ella-Maluca Floyd

Narrevoren forfatter

Bag navnet Ella-Maluca Floyd gemmer der sig lidt af en kamæleon. Forfatter, redaktør, foredragsholder, selvstændig og kordegn… kært barn har mange navne. 

Ella-Maluca har altid haft en livlig fantasi, og som barn elskede hun at digte historier, men hun havde aldrig overvejet selv at skrive. 

Først efter en længere årerække som bogblogger og anmelder på Andrups Bookshelf begyndte hun at betalæse, manuskriptvurdere og redigere for forfattere og forlag, inden hun selv begyndte at skrive. 

Det har resulteret i, at hun i dag har to kasketter på, dels som indehaver af Forlaget Nelumbo og dels som forfatteren Ella-Maluca Floyd.

Bøger

Tør du-serien handler om de tre veninder Kendra, Vega og Emma-Jo. Gennem årene har de jævnligt udfordret hinanden på godt og ondt. Det har resulteret i et stærkt bånd, som til tider kan blive sat på prøve.

I første bind Kendras bind dateaf den planlagte Tør du-trilogi bliver Kendra udfordret af veninderne, og det får følger, som ingen kunne forudse. Bogen er en erotik roman med psykologisk suspense.

Kendra blind date udkommer den 15. juli 2018. Følg forfatteren her på siden eller på Facebook.

Find bøger skrevet af forfatteren


Adresse

Forlaget Nelumbo Forlaget Petunia
Emmersbækvej 69
9850 Hirtshals

Kontakt

Tlf. 3049 7921
info@nelumbo.dk
info@forlagetpetunia.dk
CVR 39616416

Sociale medier

Tilmeld dig nyhedsbrevet