Louisa Sherman

Fra corporate maskine til fri fugl

L.Sherman læser bøger, som vi andre spiser mad, når vi er virkelig sultne. Ja, hun æder dem nærmest råt. At fortabe sig i en anden verden, personer, deres drømme og skæbner kan L.Sherman ikke leve uden.

Hendes uddannelse og karriere tog hende i mange år omkring amerikanskejede virksomheder, som HR-ansvarlig, indtil hun i 2017 kastede sig ud i livet som selvstændig indenfor HR og kommunikation. Her fik hun samtidigblod på tanden til at kaste sig ud i skriveriet igen. Efter en mangeårig pause med uddannelse, børn, mand og karriere var det nu tid til at skrue op for lidenskaben til at skrive.

Sene aftener med computeren i skødet blev til først én roman og derefter en til.

Bag forfatternavnet L.Sherman gemmer Ulrika Louisa Bjerregaard sig. Forfatternavnet blev til som en blanding af noget kendt, noget gammelt og noget nyt. Louisa er hendes mellemnavn, Herman eller Hørman er hendes gamle pigenavn og fik tilføjet et kosmetisk”S” – bare for sjov.

L.Sherman er oprindeligt fra Aalborg, men har siden 1996 haft base i Aarhus. Hun elsker at rejse og lære nye kulturer og sprog at kende. Hun har boet i henholdsvis Frankrig og USA. Som forfatter skriver hun primært på engelsk, men det er muligt, at hun vil prøve kræfter med det danske.

Som særkende er der altid musik med i Louisas bøger. Enten spiller hovedpersonerne musik, eller også er der musik som underlægning, men ét er sikkert, musikken spiller en afgørende rolle for stemningen i bøgerne.

Det er ikke nogen hemmelighed, at hun er stærkt inspireret af filmene fra hendes ungdom: PrettyWoman, Top Gun, DirtyDancing, Cocktail med flere.Ægte feel good film med en happyending. Klassiske bøger som Stormfulde højder, Fornuft og følelse, Stolthed og fordom og Borte med blæsten er også en stor inspirationskilde. Hun er en sucker for den ekstatiske følelse af at finde sin eneste ene, miste ham/hende og gå så grueligt meget igennem for så at finde sammen igen.

Louisas første bogserie er en FemaleAddiction-serie fra New York. I første bind,Cooper’sCraving, følger vi Cooper og Indy, deres vej til tilliden til hinanden og kærligheden krydret med en masse dejlig erotik.

I andet bind, Michael’s More, er det Cooper’swingman, Michael, som er i front.Vi følger hans kamp for den svære kærlighed til en kollega, Louisa. Hun er en svær nød at knække.

Der er et tredje og fjerde bind på vej i serien, men Louisa prøver også kræfter med novelleskrivning.

L. Sherman siger: ”Det er terapi at skrive, og kan jeg underholde læseren samtidig, så går det hele op i en højere enhed.

Følg forfatteren her på forlaget, på de sociale medier eller på www.writerlsherman.com

Find bøger skrevet af forfatteren


Adresse

Forlaget Nelumbo Forlaget Petunia
Emmersbækvej 69
9850 Hirtshals

Kontakt

Tlf. 3049 7921
info@nelumbo.dk
info@forlagetpetunia.dk
CVR 39616416

Sociale medier

Tilmeld dig nyhedsbrevet