Marie Alexander White

Frygtløs forfatter

Marie Alexander White er et pseudonym for en person, der aldrig rigtig regnede med hverken at blive udgivet eller skulle ses som forfatter.

Som barn tegnede hun historier med farvekridt og læste dem for familiens hønsehund, Jan. Da hun lærte at skrive, var det fortællinger i kladdehæfter, gemt i en kasse indpakket i sølvfolie og forret med slikpapir for at skjule kasses egentlige formål. Senere fandt hun en gammel skrivemaskine, hvor båndet gik i hårknude, men skrives skulle der.

Det var meget sjældent, at nogen fik lov at læse hendes tekster fyldt med stavefejl og tossede opsætninger af ord, som de var. De få gange, hun vovede at vise dem til andre, var der ingen synlig begejstring. At skrive var hendes personlig flugt fra virkeligheden. Hermed kunne verden passe sine egne retningslinjer, og flere historier har ladet livet på familiens grill eller på et af Danmarks hendøende Sankt Hans bål, for at de ikke skulle hobe sig op i skuffer og skabe og risikere at blive fundet og læst.

Efterhånden som verden af sociale medier er blevet en hverdags ting, fandt Marie flere ligesindede. Hun opfandt sit pseudonym, bygge op omkring familiens navne. Et pseudonym hun nu har gemt sig bag i over tre år. Selvom hun ikke længere gemmer sig bag navnet, bliver hendes bøger udgivet herunder. 

Bøger

Marie skriver på den første ungdomsbog i serien Luscinias Lyrik, om den 16 årige Agathe der forelsker sig i klassekammeraten Cecilie. Cecilies reaktion får en uventet konsekvens. Den nye verden, der åbner sig, er dog ikke ubehagelig, men der skal et nyt mod til for at gribe mulighederne.

 

Luscinia er latin for Nattergal. Traditionelt er det han-nattergalen, der synger sin smukke sang for at tiltrække hun-nattergalen. Det er bare ikke os alle, der kan indordne sig herunder Så i Marie Alexander Whites fortællinger synger de kvindelige nattergale lige så inderligt for at tiltrække hinanden.

Følg Marie Alexander White her på siden eller på Facebook.

Find bøger skrevet af forfatteren


Adresse

Forlaget Nelumbo Forlaget Petunia
Emmersbækvej 69
9850 Hirtshals

Kontakt

Tlf. 3049 7921
info@nelumbo.dk
info@forlagetpetunia.dk
CVR 39616416

Sociale medier

Tilmeld dig nyhedsbrevet