Vivid W. Green

Exceptionel forfatter

Vivid W. Green (f. 1976) er opvokset på Sjælland. Efter en turbulent opvækst brugte hun en del år på at hele sig selv, inden hun i 2005 søgte ind på politiskolen. Derefter arbejdede hun i Københavns politi, og i 2015 flyttede hun til Skive sammen med sin mand og deres to børn. I dag arbejder hun i Midt- og Vestjyllands politi.

Vivid er ikke som den typiske forfatter, der har skrevet det meste af sit liv, og det har heller aldrig været drømmen. Det eneste, hun har skrevet, inden hun tog springet og kastede sig ud i forfatterlivet, er et par erotiske noveller til Tidens Kvinder.

Men hvorfor så starte nu?

”Hvorfor ikke?”

Det handler om identitet og det at være andet end mor og politibetjent i en mandsdomineret verden. Og når alt kommer til alt, så handler det om at turde tage springet og tro på det, man laver. Når man som Vivid W. Green har en passion for bøger og en god fantasi, hvorfor så ikke?

”Jeg elsker at læse og høre bøger i alle genrer. Det giver mig et pusterum fra hverdagen, og rengøringen går oftest hurtigere med en god bog i ørerne.”

Bøger

Til foråret udkommer Vivid W. Green med sin første erotiske roman Bag mig i serien Indenunder, som er planlagt til tre romaner.


Adresse

Forlaget Nelumbo Forlaget Petunia
Emmersbækvej 69
9850 Hirtshals

Kontakt

Tlf. 3049 7921
info@nelumbo.dk
info@forlagetpetunia.dk
CVR 39616416

Sociale medier

Tilmeld dig nyhedsbrevet